VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru prima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare şi izolat ploi slabe în estul şi în sud-estul ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1644 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA se menţine rece. PEOGNOZA METEO pentru vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 4...5 grade în estul Transilvaniei până la 14 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul valorii de -6 grade. Se va produce brumă în nord-vest şi centru şi pe arii mai restrânse în rest, iar în jumătatea de vest, în special noaptea, local va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine deosebit de rece, cu precădere noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil spre parţial noros ziua şi senin pe timpul nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă, iar în zona preorăşenească va fi posibilă producerea brumei.

LA MUNTE

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată din an îndeosebi noaptea şi dimineaţa.Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare ziua în zona Carpaţilor Orientali şi a Carpaţilor Meridionali, unde doar izolat şi trecător va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări temporare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici