VREMEA se va menţine caldă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Joi, vremea se va menţine caldă, dar în vest şi nord-vest instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi se va manifesta prin dezvoltări noroase, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi local averse; cu precădere în orele serii izolat vor fi posibile vijelii şi vor fi condiţii de grindină.

650 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va menţine caldă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

VREMEA se va menţine caldă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri (Imagine: Hepta)

În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral şi 31...32 de grade în nord-vestul şi centrul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

VINERI

Vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza şi seara, în regiunile din jumătatea de vest a ţării, unde local se vor semnala averse şi descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar la cote mai reduse în sud, sud-vest şi la munte, dar şi de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral şi 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, mai coborâte în depresiuni, până spre 6 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici