VREMEA se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal şi la munte valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obişnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, în condiţii de cer variabil. În schimb, în zonele joase din sud, centru şi est, în prima parte a zilei şi din nou noaptea va fi nebulozitate joasă şi local se va semnala ceaţă, asociate izolat cu burniţă sau fulguieli, astfel că regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată.

386 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se încălzeşte vineri. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Cu totul izolat vor fi condiţii favorabile depunerilor de polei, cel mai probabil în Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană înaltă şi în partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, mai scăzute în zonele unde ceaţa va fi persistentă peste zi, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi de la -15...-13 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 4...6 grade în Dealurile Banatului şi ale Crişanei.

BUCUREŞTI

În prima parte a zilei şi noaptea va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, ce ar putea persista în special în zona preorăşenească. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade.

MUNTE

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obişnuite pentru mijlocul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, dar pe văi şi în depresiuni, în prima parte a zilei şi din nou noaptea va fi nebulozitate joasă şi local se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona înaltă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici