Vremea va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse pe arii extinse în majoritatea zonelor, exceptând sud-vestul unde se vor semnala izolat, informează ANM.

4237 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

În special în est şi în sud-est ploile vor fi însoţite de frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar izolat va cădea grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi pe spaţii restrânse 50 l/mp. Valorile de temperatură vor fi mult mai scăzute decât cele din intervalul precedent, maximele urmând a se încadra între 16...17 grade în nordul Moldovei si estul Transilvaniei şi 25...26 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade. În interiorul arcului carpatic, spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în general instabilă. Mai ales în cursul zilei şi în prima parte a nopţii vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor înregistra cantităţi de apă însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului va fi mai scăzută decât în zilele precedente, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minima va fi de 14...15 grade.
 

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

 
În cea mai mare parte a ţării vremea se va ameliora ca aspect, cerul va fi variabil, iar temperaturile vor fi în creştere. Excepţie va face sud-estul unde vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse, însoţite de descărcări electrice. Pe spaţii restrânse se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate şi vor mai fi condiţii de grindină. În restul teritoriului ploi de scurtă durată vor fi posibile doar izolat, mai ales la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în regiunile estice şi de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4...5 grade în depresiunile intramontane şi 16...18 grade pe litoral. Izolat, spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici