VREMEA va fi rece vineri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Vremea se va menţine rece pentru prima decadă a lunii aprilie. În cursul zilei cerul va prezenta înnorări temporare şi local vor mai fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant ninsori în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte şi mai ales ploi în rest.

1798 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi rece vineri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA va fi rece vineri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Noaptea, cerul va deveni treptat variabil şi numai pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe, mixte în centrul şi nordul teritoriului şi ninsori la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a ţării, mai ales în cursul zilei, iar în zona montană înaltă va sufla tare, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2...3 grade în Transilvania şi 12...13 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -5 şi 2 grade. Local se va semnala brumă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi rece pentru această dată, cu o temperatură maximă de 11...12 grade şi o minimă de 0...1 grad. Cerul va avea unele înnorări în cursul zilei, când trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va fi moderat, cu intensificări îndeosebi în orele amiezii. La sfârşitul nopţii se va produce brumă.

MUNTE

Vremea se va menţine rece pentru prima decadă a lunii aprilie. În cursul zilei cerul va prezenta înnorări temporare şi local vor mai fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare. Noaptea, cerul va deveni treptat variabil şi numai pe arii restrânse va mai ninge slab. Pe parcursul zilei, vântul va continua să prezinte intensificări, iar în zona înaltă va sufla tare, spulberând zăpada, dar noaptea va slăbi în intensitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici