Zece persoane, rănite în urma unui accident rutier produs în Covasna

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în judeţul Covasna, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre maşini a luat foc, şoferul suferind arsuri grave.

201 afișări
Imaginea articolului Zece persoane, rănite în urma unui accident rutier produs în Covasna

Zece persoane, rănite în urma unui accident rutier produs în Covasna

Accidentul a avut loc luni seară, pe DN 11, în apropierea localităţii Cernat, fiind dat publicităţii abia marţi de către ISU şi Poliţie.

Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bucureşti şi un autovehicul înmatriculat în judeţul Harghita, iar în urma impactului una dintre maşini a luat foc.

Zece persoane au fost rănite, iar la faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, o autospecială ISU, o ambulanţă SMURD de la Secţia de pompieri Târgu Secuiesc şi şase ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Covasna.

Conform sursei citate, s-a intervenit cu prioritate pentru stingerea incendiului care cuprinsese una dintre maşini, în condiţiile în care şoferul era încarcerat. Şoferul autoturismului a suferit arsuri de gradul al patrulea la picioare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Celelalte nouă persoane rănite în urma accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe, nefiind necesară transferarea lor la unităţi medicale din alte judeţe, mai precizează ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici