Video Zeci de migranţi, adulţi şi copii, care voiau să treacă graniţa, găsiţi ascunşi într-un TIR la Vama Nădlac - VIDEO

Mai mulţi migranţi, adulţi şi copii, din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India au fost găsiţi de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak, în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa cu Ungaria ascunşi într-un TIR care transporta paleţi.

206 afișări

Potrivit poliţiştilor de frontieră, 12 bărbaţi, 3 femei şi 5 copii, cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India, au fost descoperiţi vineri seara, ascunşi într-un TIR condus de un român care, conform documentelor, transporta paleţi din România, cu destinaţia Austria.

Poliţiştii au stabilit că cele 20 de persoane intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Şoferul TIR-ului este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cetăţenii străini sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Taguri:
migranţi,
frontieră,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici