Zeci de percheziţii în Timiş, pentru destructurarea unei grupări de contrabandă cu ţigări

Peste 50 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în nouă localităţi din judeţul Timiş, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, surse judiciare spunând că printre suspecţi s-ar afla şi un poliţist, transmite corespondentul MEDIAFAX.

489 afișări
Imaginea articolului Zeci de percheziţii în Timiş, pentru destructurarea unei grupări de contrabandă cu ţigări

Zeci de percheziţii în Timiş, pentru destructurarea unei grupări de contrabandă cu ţigări (Imagine: Marius Ionut vava/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră, poliţişti din cadrul IPJ Timiş şi jandarmi, sub coondonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, percheziţionează, miercuri dimineaţă, 54 de locuinţe ale unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile se desfăşoară în localităţile Sânnicolau Mare, Dudeşti Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale, şi Valcani, toate din judeţul Timiş.

Conform sursei citate, gruparea era monitorizată încă din luna martie, iar acţiunea de miercuri dimineaţă este desfăşurată în urma unui flagrant pe frontiera verde, care a avut loc în cursul nopţii, când au fost depistaţi doi cetăţeni români care încercau să introducă ilegal în ţară 4.000 de pachete cu ţigări.

Procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Sânnicolau Mare vor audia, la finalul percheziţiilor, peste 30 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei care vor fi audiaţi se numără şi un poliţist care ar fi sprijinit gruparea să vândă ţigările de contrabandă pe piaţa din vestul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici