ZIUA NAŢIONALĂ: Mesajele soldaţiilor din Irak şi Afganistan pentru români, de 1 decembrie - VIDEO

Militarii români aflaţi în teatrele de operaţiuni din afara graniţelor le-au transmis românilor mesaje emoţionante de Ziua Naţională.

314 afișări
Imaginea articolului ZIUA NAŢIONALĂ: Mesajele soldaţiilor din Irak şi Afganistan pentru români, de 1 decembrie - VIDEO

ZIUA NAŢIONALĂ: Mesajele soldaţiilor din Irak şi Afganistan pentru români, de 1 decembrie (Imagine: Facebook)

"Mândria de a reprezenta România oriunde datoria ne cheamă!", a fost mesajul militarilor români din Irak, publicat de  Ministerul Apărării, pe pagina oficială de  Facebook

Momentul a fost surprins de Dan Boban în Irak - Batalionul 812 Infanterie, în misiunea ANTICA BABILONIA.

Din îndepărtatul Afganistan, militarii Batalionului 811 Infanterie "Dragonii Transilvani" au transmis tuturor românilor, un gând frumos şi cea mai caldă urare: "La mulţi ani, România!"

 
Din Afganistan: La mulţi ani, România!

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!Din îndepărtatul Afganistan, militarii Batalionului 811 Infanterie "Dragonii Transilvani" ne-au transmis nouă, tuturor românilor, un gând frumos şi cea mai caldă urare: La mulţi ani, România!Misiune uşoară şi vă aşteptăm sănătoşi acasă!#România #mapn #NATO #Afganistan #ArmataRomâniei

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Monday, November 30, 2015

 

Potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele va susţine marţi, la ora 10.00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

De la ora 11.00, Klaus Iohannis va participa la parada militară organizată de 1 Decembrie în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, iar la ora 14.00 va susţine, de la Palatul Cotroceni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatre de operaţii.

Tot cu ocazia Zilei Naţionale, preşedintele Klaus Iohannis va înainta în grad mai mulţi ofiţeri într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici