Ziua şi ameninţarea cu bombă la liceele din Timişoara. Peste o sută de persoane, evacuate

Peste 100 de elevi şi profesori ai unui liceu din Timişoara au fost evacuaţi marţi în urma unei alarme cu bombă.

246 afișări
Imaginea articolului Ziua şi ameninţarea cu bombă la liceele din Timişoara. Peste o sută de persoane, evacuate

Ziua şi ameninţarea cu bombă la liceele din Timişoara

Peste 100 de elevi şi profesori ai unui liceu din Timişoara au fost evacuaţi marţi în urma unei alarme cu bombă.

Poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluţiei din 1989 din municipiul Timişoara s-ar afla o bombă.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, jandarmi, pompierii şi echipaje medicale pentru stabilirea situaţiei de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate. Este vorba despre peste 100 de persoane.

Poliţiştii fac verificări pentru verificarea veridicităţii celor sesizate şi pentru identificarea apelantului.

Ulterior, IPJ Timiş a revenit anunţând că au fost evacuate peste 450 de persoane.

Verificările au scos la iveală faptul că alarma a fost falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancţionat contravenţional.

Tânărul a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă, precizează Poliţia Timiş.

Ameninţarea a venit după ce luni poliţiştii din Timişoara au fost sesizaţi că în liceul situat pe strada Piaţa Regina Maria din Timişoara s-ar afla o bombă. Alarma fusese falsă, apelantul fiind un tânăr în vârstă de 17 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
alertă,
bombă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici