Zonă Metropolitană extinsă, în urma aprobării Consiliului Judeţean Mureş. Încă o comună aderă la Asociaţie

Consilierii judeţeni din Mureş au aprobat joi aderarea unei noi comune la Zona Metropolitană Mureş.

282 afișări
Imaginea articolului Zonă Metropolitană extinsă, în urma aprobării Consiliului Judeţean Mureş. Încă o comună aderă la Asociaţie

FOTO: Facebook Consiliul Judetean Mures

Potrivit unui comunicat al CJ Mureş, unul dintre proiectele adoptate joi a vizat aprobarea modificării actului constitutiv şi a statutului asociaţiei, care a fost constituită în 2006, prin asocierea a 15 unităţi administrativ-teritoriale.

„Modificările la Actul Constitutiv şi la Statut sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care a fost înfiinţată Asociaţia şi pentru o mai bună funcţionare a acesteia, având în vedere modificările legislative intervenite de la înfiinţare, precum şi intenţia membrilor de a colabora în vederea înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a Serviciului de transport public de persoane pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc.

Al doilea proiect de hotărâre adoptat de consilieri vizează aderarea comunei Sântana de Mureş la Asociaţia Zona Metropolitană Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici