50.000 de spectatori la meciul de retragere al lui Michael Ballack

Mijlocaşul german Michael Ballack a marcat trei goluri la meciul său de retragere, în care "prietenii lui Ballack" au învins, miercuri seară, la Leipzig, în faţa a 50.000 de spectatori, cu scorul de 4-3, o selecţionată mondială.

157 afișări
Imaginea articolului 50.000 de spectatori la meciul de retragere al lui Michael Ballack

Michael Ballack (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este minunat că după un sezon foarte lung, multe staruri au venit în această seară. Am avut o carieră extrem de frumoasă, deşi au fost şi momente mai puţin reuşite", a spus Ballack.

Fostul antrenor al germanului de la Chelsea Londra, Jose Mourinho, a fost şi el prezent la meci. "Ballack a fost un jucător fantastic pentru Chelsea şi pentru naţionala Germaniei. Îi doresc din toată inima să fie fericit", a spus tehnicianul portughez.

În tribune a fost prezent şi selecţionerul Germaniei, Joachim Low.

Michael Ballack, în vârstă de 36 de ani, a jucat de 98 de ori în naţionala Germaniei, dar nu a câştigat niciun titlu european sau mondial. Mijlocaşul format la Chemnitzer FC a câştigat patru titluri de campion al Germaniei (unul cu FC Kaiserslautern şi trei cu Bayern Munchen) şi un titlu de campion al Angliei cu Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici