A ales banii în defavoarea faimei: Un celebru fotbalist de la Manchester United s-a transferat la o echipă din China

Marouane Fellaini (31 de ani) a plecat de la Manchester United după cinci ani şi jumătate şi va juca în China, la Shandong Luneng, a anunţat, sâmbătă, 2 februarie, site-ul oficial al echipei engleze.

1258 afișări
Imaginea articolului A ales banii în defavoarea faimei: Un celebru fotbalist de la Manchester United s-a transferat la o echipă din China

A ales banii în locul faimei: Un celebru fotbalist de la Manchester United s-a transferat la o echipă din China

Omul în care Jose Mourinho şi-a pus multă încredere, mijlocaşul defensiv belgian nu a mai intrat în calculele noului antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, care i-a oferit doar 31 de minute în nouă meciuri. Fellaini a intrat din postura de rezervă în partidele cu Cardiff şi Reading, apoi şi-a dat seama că, cel puţin până la vară, nu va fi considerat o opţiune de antrenorul norvegian.

Atras de salariul mare oferit de Shandong Luneng, Fellaini aduce zece milioane de euro în conturile lui United, echipă cu care semnase prelungirea contractului până în 2020 şi unde câştiga 8,4 milioane de euro pe an.

Fellaini a fost transferat de United de la Everton, în 2013, pentru 32 de milioane de euro şi pleacă de pe Old Trafford după 177 de meciuri, 22 de goluri, şase pase decisive şi patru trofee (Cupa, Supercupa şi Cupa Ligi Angliei şi Europa League).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici