VIDEO  A fost lansat noul echipament al naţionalei României: #PutereaBrâului

Federaţia Română de Fotbal a lansat luni noul tricou al echipei naţionale de fotbal „inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români”, relatează frf.ro. Primul meci la care tricolorii vor îmbrăca noul echipament va fi în Andorra, vineri, 25 martie, de la ora 21:45.

660 afișări
Imaginea articolului A fost lansat noul echipament al naţionalei României: #PutereaBrâului

A fost lansat noul echipament al naţionalei României: #PutereaBrâului

„Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor.”, se scrie în comunicatul de prezentare.

„Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare. Aşadar, intrăm în luptă cu un tricou puternic pentru suporteri puternici.”

„Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale.”, se mai spune în prezentare.

„Când prezentul ne pune la încercare, tradiţia ne ţine alături de Naţională. Iar aceasta este #PutereaBrâului!”

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe şort şi pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. Noul echipament e o întoarcere la galbenul tradiţional, pentru ca albastru complet, respectiv roşu complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni.

Noul echipament este şi produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluşi şi ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naţionalei şi a elementelor cele mai apreciate ale acestora.

În plus, au oferit detalii legate de combinaţiile de culori şi exemple de alte echipamente din fotbal care s-au bucurat de apreciere în ultimii ani. Peste 800 de suporteri, femei şi bărbaţi, din ţară şi din străinătate, au avut ocazia să îşi exprime părerea şi să îşi susţină ideile. Astfel, acest echipament este şi creaţia lor, precizează frf.ro.

Noua linie de echipament al echipei naţionale va beneficia şi de un nou font. Acesta este în ton cu elementele tradiţionale şi împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa naţională şi a motivaţiei tricolorilor de a le aduce acestora satisfacţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici