A patra ediţie a Maratonului Regal va avea loc pe 10 mai

Cea de-a patra ediţie a Maratonului Regal se va desfăşura la data de 10 mai, în aceeaşi zi urmând să fie organizate şi competiţii de semi-maraton (21,097 kilometri) şi cros (10,5 kilometri), se arată într-un comunicat al organizatorilor remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

131 afișări
Imaginea articolului A patra ediţie a Maratonului Regal va avea loc pe 10 mai

A patra ediţie a Maratonului Regal va avea loc pe 10 mai (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / Bogdan Iordache)

Startul, sosirea şi ceremonia de premiere vor avea loc la Palatul Elisabeta.

Traseul celor trei competiţii va fi: Arcul de Triumf, Piaţa Regelui, Piaţa Victoriei, Statuia Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, aleile din Parcul Herăstrău, Pod Băneasa, Casa Presei, Palatul Elisabeta.

Traseul se desfăşoară numai pe trotuarele menţionate, traversarea străzilor făcându-se numai prin locurile special amenajate (treceri de pietoni), sub îndrumarea organelor abilitate.

Startul se va da la Palatul Elisabeta (Intrarea Romaneşti, lângă Muzeul Satului) de la ora 8.00, după care concurenţii vor intra pe traseul de 10,5 kilometri, maratoniştii parcurgând de patru ori circuitul.

Taxa de înscriere pentru maraton şi semi-maraton este de 130 de lei, în timp ce pentru proba de cros, aceasta va costa 120 de lei.

Locurile la probele de maraton, semi-maraton şi cros sunt limitate la 500, iar înscrierile se vor termina la 25 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici