Abraham: Bute va câştiga meciul cu Froch, dar Ward este cel mai bun la categoria supermijlocie

Pugilistul Arthur Abraham, fost deţinător al centurii IBF la categoria mijlocie, a declarat într-un interviu la un post de radio că Lucian Bute îl va învinge pe Carl Froch în meciul din luna mai, dar după părerea sa cel mai bun boxer la supermijlocie este Andre Ward.

417 afișări
Imaginea articolului Abraham: Bute va câştiga meciul cu Froch, dar Ward este cel mai bun la categoria supermijlocie

Abraham: Bute va câştiga meciul cu Froch, dar Ward este cel mai bun la categoria supermijlocie (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în prezent cel mai bun boxer la categoria supermijlocie este Andre Ward sau Lucian Bute, Abraham a răspuns: "Andre Ward", însă a adăugat că românul este "sută la sută parte a discuţiilor" privind cel mai bun pugilist la supermijlocie din lume, potrivit eastsideboxing.com.

Referitor la meciul pe care Bute îl va disputa cu britanicul Carl Froch, Arthur Abraham a spus că românul se va impune: "Bute va câştiga".

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici