Academica Clinceni, egal în ultimul minut al derby-ului ilfovean

  • Derby-ul ilfovean dintre FC Voluntari şi Academica Clinceni s-a încheiat 3-3
  • Primele 4 goluri au fost marcate pînă în minutul 33 şi ultimele două în minutele 89 şi 90+3.
110 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni, egal în ultimul minut al derby-ului ilfovean

Ceea ce se aştepta a fi un meci anost a fost în cele din urmă o partidă cu şase goluri şi nenumărate faze de poartă. De la gazde a lipsit antrenorul Mihai Teja, aflat în spital, bolnav de Covid 19. Acesta a fost înlocuit de Ioan Andone. Tot din cauza Covid 19, La Voluntari au mai absentat şi alţi jucători.

Oaspeţii au marcat repede prin Bilali şi Cebotaru, în minutele 10 şi 14.

Voluntari a egalat imediat din două penalty-uri contestate de Clinceni transformate de Gheorghe (min. 25) şi Achim (min. 33). Achim a dedicat golul marcat bunicului său care a decedat recent.

Oaspeţii au dominat repriza secundă, au nimerit de două ori bara şi au ratat alte câteva ocazii clare de gol.

În minutul 89 Raul Rusescu a marcat cu o scăriţă pentru 2-3 şi părea că Academica va duce toate cele 3 puncte. Gazdele au egalat dramatic în ultimul minut al prelungirilor prin acelaşi Gheorghe, salvând un punct.

„Am făcut o partidă bună, ne-am creat ocazii, am marcat, dar am primit uşor goluri. Azi am pierdut două puncte.” a declarat Raul Rusescu la final.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici