Acces gratuit pentru femei în tribuna a II a Cluj Arena la meciul U Cluj - Concordia Chiajna

Femeile vor avea acces gratuit în tribuna a doua a stadionului Cluj Arena la meciul Universitatea Cluj - Concordia Chiajna, care se va disputa, duminică, de la ora 15.30, în etapa a XX-a a Ligii I, a anunţat site-ul oficial al grupării ardelene.

195 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru femei în tribuna a II a Cluj Arena la meciul U Cluj - Concordia Chiajna

Acces gratuit pentru femei în tribuna a II a Cluj Arena la meciul U Cluj - Concordia Chiajna (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Pentru că partida se va disputa tocmai de 8 martie, le-am pregătit o surpriză tuturor doamnelor şi domnişoarelor, fane ale Universităţii Cluj, care vor avea acces liber în tribuna a II-a a stadionului. E important de ştiut că accesul se va face exclusiv pe baza unui bilet cu valoare 0 care poate fi ridicat de la casele special amenajate de la stadion", notează universitateacluj.ro.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre "U" şi Concordia Chiajna se va disputa duminică, de la ora 15.30, şi contează pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici