Adi Hütter este noul antrenor al echipei FC Salzburg

Tehnicianul Adolf "Adi" Hütter, în vârstă de 44 de ani, a fost numit antrenor al echipei FC Salzburg, campioana Austriei, până în 2016, a anunţat, luni, clubul austriac.

50 afișări
Imaginea articolului Adi Hütter este noul antrenor al echipei FC Salzburg

Adi Hütter este noul antrenor al echipei FC Salzburg (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Adi Hütter a antrenat echipa de juniori de la Salzburg în perioada 2007-2009. Numit în 2012 la Grodig, el a promovat această echipă în prima ligă şi apoi a reuşit calificarea pentru Liga Europa, datorită locului trei ocupat în acest sezon.

El îl va înlocui pe Roger Schmidt, antrenorul german care va pleca la Bayer Leverkusen pentru două sezoane.

Grödig l-a numit pe Michael Baur pentru a-l înlocui pe Hutter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici