Adrian Falub este noul antrenor al echipei Poli Iaşi

Preşedintele executiv al clubului ACSM U Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Adrian Falub va fi noul tehnician al grupării din Dealul Copoului, în locul lui Ionuţ Popa, care a fost demis.

38 afișări
Imaginea articolului Adrian Falub este noul antrenor al echipei Poli Iaşi

Adrian Falub este noul antrenor al echipei Poli Iaşi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am purtat mai multe discuţii cu Adrian Falub şi în cele din urmă am reuşit să-l conving. Adrian Falub este noul antrenor al ACSM U Poli Iaşi. Sunt cu el în maşină şi venim spre Iaşi. Astăzi după-amiază (n.r. - miercuri după-amiază), Falub va fi prezentat echipei şi va conduce primul antrenament. Mai multe vom spune în conferinţa de presă", a afirmat Sichitiu.

Adrian Falub va fi prezentat oficial joi, într-o conferinţă de presă.

Adrian Falub, care are 39 de ani, a promovat în Liga I cu Universitatea Cluj în 2007, cu Unirea Alba Iulia în 2009 şi cu FCM Târgu Mureş în 2010, de la ultima formaţie fiind demis după doar câteva etape din actualul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici