Adrian Marţian: Am ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA, dar Mutu nu este implicat

Adrian Marţian, partener de afaceri al fotbalistului Adrian Mutu, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA din Liga a II-a cu preşedintele grupării, italianul Giovani Catanzariti, dar a precizat că atacantul echipei Ajaccio nu este implicat în acest proiect.

423 afișări
Imaginea articolului Adrian Marţian: Am ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA, dar Mutu nu este implicat

Adrian Marţian: Am ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA, dar Mutu nu este implicat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Adrian este prietenul şi partenerul meu, dar el nu are nicio legătură în cazul UTA. El este binevenit oricând, dar deocamdată el nu are nicio treabă aici. El are un contract pe care trebuie să-l respecte, el încă joacă fotbal, este component al naţionalei, are drumul lui pe linie de sport. A fost împreună cu mine la o întâlnire cu preşedintele clubului UTA, pentru că este prietenul meu. Nu m-aş implica dacă nu aş vrea ca echipa să promoveze în prima ligă. Sunt şi acum implicat la echipă, mai rămâne doar să semnez actele. Până nu semnăm actele nu putem să spunem mai multe. Săptămâna asta o să avem un contract de semnat. Dar ne-am înţeles, am stabilit ce trebuie făcut, totul este ok. Dacă ei respectă condiţiile şi eu le respect pe ale lor. Cea mai importantă condiţie este să promovăm anul acesta. Ce ţine de mine, eu fac tot ce trebuie, financiar, jucători... Restul trebuie să-l facă ei, antrenorul cu domnul Giovani", a spus Marţian, la DigiSport.

Mutu, indisponibil pentru o perioadă de 2-3 săptămâni din cauza unei accidentări, a fost, vineri, la Arad, unde a luat parte la discuţiile pe care Marţian le-a avut cu Catanzariti.

Înaintea returului Ligii a II-a, UTA, formaţia antrenată de Adrian Falub, ocupă locul 5 în Seria a II-a, cu 17 puncte, la nouă puncte de ocupanta locului 2, ACS Poli Timişoara, şi zece de liderul Corona Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici