Adrian Mititelu: Mă gândesc să retrag echipa din campionat, totul este premeditat

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sâmbătă, că se gândeşte şi la varianta de a retrage echipa din campionat, precizând că nu mai are resurse pentru a lupta împotriva unui sistem "bine pus la punct", formaţia sa fiind prea mult dezavantajată de arbitraj.

22 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu: Mă gândesc să retrag echipa din campionat, totul este premeditat

Adrian Mititelu: Mă gândesc să retrag echipa din campionat, totul este premeditat (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Eu nu mai pot să mai continui, nu am ce să fac, nu mai am resurse să mai suport, este bătaie de joc. Nu a fost nicio greşeală a arbitrului (n.r. - la golul anulat echipei Universitatea Craiova), s-a lucrat discret, s-a refăcut Steaua veche. Totul este premeditat. Este inadmisibil, un gol atât de clar să-l anulezi. Dacă golul ar fi fost validat, Steaua nu mai putea reveni niciodată. Ne-au bătut cu japca. Mă gândesc şi la asta (n.r - să retragă echipa din campionat). Ce motive am să rămân? Sistemul este atât de bine făcut. De ce să mai rămân, mai mult ne chinuim", a spus Mititelu la Sport.ro.

Adrian Mititelu a adăugat că jucătorii formaţiei craiovene sunt extrem de dezamăgiţi, după ce au fost dezavantajaţi şi în primul meci din acest sezon, cu CFR Cluj. "Jucătorii noştri sunt descurajaţi, nu mai pot face faţă. Am crescut o generaţie de copii, am investit în ei, însă degeaba. Tot eu sunt vinovat că am dat declaraţii, este peste puterea mea de a merge împotriva sistemului. Să joace între ei", a mai spus finanţatorul craiovean.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Steaua Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii I. Golurile echipei Steaua au fost marcate de Bogdan Stancu '66 şi Romeo Surdu '78, în timp ce Universitatea a punctat prin Valentin Iliev '51. În minutul 57, atacantul formaţiei craiovene, Mihai Costea, a înscris un gol, însă acesta a fost anulat în urma unui ofsaid la Gargorov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici