Adrian Porumboiu spune că FC Vaslui îşi va recupera cele opt puncte de penalizare

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că este convins că gruparea vasluiană îşi va recupera cele opt puncte de penalizare dictate de Comisia de Disciplină a FRF pentru neplata unor comisioane către impresarul Ionel Codoban.

242 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu spune că FC Vaslui îşi va recupera cele opt puncte de penalizare

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"A fost şedinţă, şedinţă în care Comisia de Disciplină trebuia să ne mai ia două puncte, dar s-a suspendat, pentru că domnul Codoban şi-a retras avocaţii, nu mai are avocaţi şi foloseşte tertipurile din justiţie. Am înţeles că a renunţat la impresariat. Punctele sunt ale Vasluiului, să nu-şi facă nimeni probleme că sunt luate. Ele stau în custodie, le-a închis careva într-un seif. Ar fi culmea să ne mai trezim cu două puncte, pentru că sunt probe indubitabile", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a menţionat că gruparea vasluiană a făcut o plângere penală împotriva lui Ionel Codoban. "Din ce ştiu, Vaslui a făcut plângere penală. Poţi să accepţi multe lucruri, dar o umilinţă ca cea care s-a întâmplat e greu de crezut că cineva o poate accepta. Dacă cineva în România crede că fotbalul se va dezvolta când un impresar câştigă 6-700.000 (n.r. - comision0, iar jucătorul ia 3.000 de euro (n.r. - pe lună), se înşală. Nimeni nu a ieşit să spună că e inadmisibil, nici unicul conducător în viaţă de la Ligă, Dumitru Dragomir, şi nici de la Federaţie. Nu e doar domnul Codoban băgat, mai e un domn la care au ajuns vreo 4-5 milioane în acel campionat, care e bine mersi. Discutăm de oameni care au ajuns politicieni de seamă, primari, intangibili", a subliniat Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a fost sancţionată, la 2 octombrie, cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban.

Agentul Ionel Tătar Codoban se află în litigiu cu gruparea FC Vaslui în urma transferului jucătorului Liviu Antal de la Oţelul Galaţi, efectuat în iunie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici