Adrian Ungur a câştigat finala turneului challenger de la Sibiu

Tenismanul Adrian Ungur, locul 189 ATP, a câştigat, luni, finala turneului challenger de la Sibiu, dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.

213 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur a câştigat finala turneului challenger de la Sibiu

Adrian Ungur a câştigat finala turneului challenger de la Sibiu (Imagine: Silvia Ilie / Mediafax Foto)

Ungur l-a învins, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-5, după o oră şi 57 de minute, pe spaniolul Pere Riba, poziţia 236 în ierarhia mondială.

Pentru câştigarea turneului challenger de la Sibiu, Adrian Ungur va primi 90 de puncte ATP şi un cec în valoare de 6.150 de euro, în timp ce Riba va încasa 3.600 de euro şi 55 de puncte ATP.

Finala ar fi trebuit să se dispute duminică, dar a fost amânată din cauza ploii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici