Adrian Ungur a ratat calificarea în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Tenismanul Adrian Ungur, locul 134 ATP şi beneficiar al unui wild-card, a ratat, luni, calificarea în turul doi al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, care se desfăşoară la Arene BNR din Bucureşti.

121 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur a ratat calificarea în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Adrian Ungur (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ungur a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-1, după 55 de minute, de belgianul David Goffin, poziţia 62 în ierarhia mondială.

Pentru participarea la turneul de la Bucureşti, Adrian Ungur va încasa un cec în valoare de 4.200 de euro.

Într-un alt meci din primul tur al tabloului de simplu, germanul Daniel Brands a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de japonezul Tatsuma Ito.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici