Adrian Ungur eliminat de Benoit Paire, în primul tur la Wimbledon

Tenismenul Adrian Ungur, locul 94 ATP, a fost învins, luni, cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6, 1-6, de francezul Benoit Paire, locul 27 ATP şi cap de serie numărul 25, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al sezonului, după un meci care a durat o oră şi 51 de minute.

109 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur eliminat de Benoit Paire, în primul tur la Wimbledon

Adrian Ungur (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, Victor Hănescu, locul 48 ATP, joacă pe terenul centrul împotriva câştigătorului ediţiei de anul trecut, elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul 3. La această întâlnire asistă şi fostul secretar de stat american Condoleezza Rice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici