Adrian Ungur s-a căsătorit religios la Piteşti cu fata lui Balaci

Tenismanul Adrian Ungur s-a căsătorit religios, sâmbătă, la Piteşti, cu fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, Liana, şi ea jucătoare de tenis, cu care este căsătorit civil din 2006.

706 afișări
Imaginea articolului Adrian Ungur s-a căsătorit religios la Piteşti cu fata lui Balaci

Adrian Ungur s-a căsătorit religios la Piteşti cu fata lui Balaci (Imagine: Silviu matei/Mediafax Foto)

Cei doi s-au căsătorit civil acum 6 ani la Craiova, iar cununia religioasă a avut loc sâmbătă, la Biserica Sf Vineri. Naşi au fost Gabriel Trifu şi soţia sa Catrinel Sandu, iar la biserică, mirii i-au avut alături şi pe socrul mic Ilie Balaci şi celălalt ginere al său, Eugen Trică.

"Le urăm casă de piatră şi sănătate şi să se iubească toată viaţă. Ar fi bine pentru Adrian să joace de acum încolo numai cu Federer şi să-l învingă", a spus după cununie cumnatul lui Ungur, Eugen Trică.

La rândul său, naşul Gabriel Trifu le-a făcut urări finilor: "Le dorim să fie fericiţi şi să facă cât mai mulţi bebeluşi. Le dorim să se iubească tot restul vieţii şi să fie o echipă mereu, ca şi acum".

Mirele, Adrian Ungur nu a uitat de meciul de săptămâna trecută cu fostul lider ATP, Roger Federer şi despre posibilitatea amânării nunţii dacă se califica în semifinale la Roland Garros. "A fost cât pe ce să amânăm nunta. Mi-aş fi dorit să joc mai departe la turneu. Orice tenismen îşi doreşte să-l bată pe Federer. Acum sunt însă extrem de fericit şi nu pot să îmi exprim în cuvinte ceea ce simt. Este pentru prima oară în viaţă când am astfel de emoţii. Acum aşteptăm în familie un sportiv mai mic. În casă la noi se vorbeşte mai mult de fotbal decât de tenis", a declarat Adrian Ungur.

De la biserică, alaiul lui Adrian Ungur a plecat direct la periferia Piteştiului, la Restaurantul Star de la Budeasa, unde are loc petrecerea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici