Africa de Sud: Arestarea unui arbitru a întârziat un meci de fotbal

Un meci de fotbal din prima ligă sud-africană a fost întârziat o oră, duminică, după ce arbitrul întâlnirii şi unul dintre asistenţi au fost arestaţi în timp ce se aflau într-o maşină furată.

133 afișări
Imaginea articolului Africa de Sud: Arestarea unui arbitru a întârziat un meci de fotbal

Africa de Sud: Arestarea unui arbitru a întârziat un meci de fotbal (Imagine: Shutterstock)

Cei doi arbitri urmau să oficieze la meciul dintre Platinum Stars şi Wits University. Însă în drumul spre stadion, poliţia i-a arestat şi i-a dus la comisariat, cei doi aflându-se într-o maşină furată.

"Bună cooperare între poliţie şi oficialii campionatului pentru a-i elibera pe arbitrii meciului. Mulţumim tuturor", a declarat managerul general al campionatului, Derek Blackensee.

O altă brigadă de arbitri a fost trimisă la meciul încheiat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici