Alertă în Bănie! Universitatea Craiova are un caz de COVID-19, iar testul lui Cristiano Bergodi a ieşit neconcludent

  • Universitatea Craiova a anunţat că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv
  • Un alt test a avut rezultat neconcludent
  • DSP Dolj va începe o anchetă epidemiologică
2771 afișări
Imaginea articolului Alertă în Bănie! Universitatea Craiova are un caz de COVID-19, iar testul lui Cristiano Bergodi a ieşit neconcludent

Sursa foto: Mediafaxfoto

UPDATE Din informaţiile Mediafax, team managerul echipei, Lucian Pretorian, este membrul din staff căruia testul i-a ieşit pozitiv, în timp ce testul lui Cristiano Bergodi este cel care a ieşit neconcludent. Toată echipa va repeta testele în cursul zilei de marţi. 
 
Continuă să apară cazuri de COVID-19 la echipele din Liga 1. După Dinamo şi CFR Cluj, a venit rândul celor de la Universitatea Craiova să anunţe prima infectare cu virusul Sars-Cov-2.
 
"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staffului tehnic - negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi", au anunţat cei de la Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook a clubului
 
Oltenii au jucat duminică pe terenul lui FC Botoşani şi au câştigat cu 2-0. Doar două meciuri îi mai despart de primul titlu din ultimii 29 de ani. Dacă la Universitatea Craiova a apărut până acum un singur caz de COVID-19, CFR Cluj şi Dinamo au probleme mult mai mari. Ardelenii au raportat 10 cazuri, iar dinamoviştii nu mai puţin de 11. Testările continuă în Liga 1 şi nu este exclus ca şi alte echipe să fie afectate de virus. 
 
SITUAŢIA ECHIPELOR DIN LIGA 1
 
- Universitatea Craiova - anchetă epidemiologică
- CFR - anchetă epidemiologică
- Dinamo - anchetă epidemiologică
 
- Astra Giurgiu -  teste marţi
- Hermannstadt - teste marţi
- Chindia Târgovişte - teste marţi
- Viitorul - teste miercuri
- FC Voluntari - teste miercuri
- Academica Clinceni - teste marţi/miercuri
- Gaz Metan Mediaş - teste miercuri
- Sepsi - teste vineri
- Poli Iaşi - teste vineri
- FCSB - teste vineri
- FC Botoşani - teste săptămâna viitoare
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici