Alexa: Petre Grigoraş a avut rezultate bune la Târgu Jiu, poate da "refresh" la echipă

Tehnicianul formaţiei ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a declarat că antrenorul Petre Grigoraş a obţinut în trecut rezultate bune cu Pandurii Târgu Jiu, grupare la conducerea căreia a trecut din nou, şi "poate da «refresh» la echipă".

48 afișări
Imaginea articolului Alexa: Petre Grigoraş a avut rezultate bune la Târgu Jiu, poate da "refresh" la echipă

Dan Alexa (Imagine: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

ACS Poli va întâlni formaţia Pandurii, duminică, de la ora 17.00, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

"Ne aflăm în faţa unui alt meci important. Practic, pentru noi fiecare joc este important! Vom întâlni o formaţie care de şase meciuri nu a mai câştigat acasă, dar Pandurii au schimbat antrenorul. Domnul Petre Grigoraş a avut rezultate bune la Târgu Jiu, poate da «refresh» la echipă. Îl cunosc, este un om de caracter. Sper să trecem peste meciul cu Universitatea Cluj, în care a fost o înfrângere care sper să nu conteze la finalul campionatului, deoarece a fost consemnată contra unei contracandidate la evitarea retrogradării. Sper să fi reuşit să remontez echipa, deoarece vom avea un meci foarte important, aşa cum am zis. Aşa cum am putut la Viitorul, după trei înfrângeri, eu zic că echipa are resurse să se motiveze şi să facem un meci bun, pentru a ne întoarce cu punct sau puncte de la Târgu Jiu", a spus Alexa, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

Dan Alexa este de părere că ACS Poli are capacitatea de a obţine duminică un rezultat pozitiv: "Totul depinde de noi, la puterea noastră de a ne mobiliza. Am arătat în momentele importante că putem să ne revenim, de exemplu cu Viitorul şi Steaua. Am încredere că putem scoate un rezultat bun la Târgu Jiu".

La meciul cu Pandurii, din lotul pregătit de Alexa vor lipsi Ovidiu Petre, accidentat la umăr, Alin Şeroni şi Cristi Bărbuţ, care au probleme musculare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici