Alexandra Dulgheru, calificată în turul secund la US Open

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-7 (5), 6-2, 7-6 (5), pe americanca născută în Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, într-un meci de aproape trei ore, disputat în turul întâi al turneului de Grand Slam US Open.

122 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, calificată în turul secund la US Open

Alexandra Dulgheru (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Dulgheru, fostă numărul 26 WTA şi revenită după o accidentare, s-a folosit de clasamentul protejat pentru a accede pe tabloul principal la US Open.

În faza următoare a competiţiei, ea va juca împotriva sportivei sârbe Ana Ivanovici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 13.

Jucătoarele calificate în turul doi la US Open primesc câte 53.000 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Tot marţi, Simona Halep, ultima româncă prezentă pe tabloul principal de simplu, va juca în primul tur cu sportiva britanică Heather Watson, locul 76 WTA.

În prima zi a competiţiei de la New York, numai Sorana Cîrstea, locul 22 WTA, obţinuse califcarea în turul doi, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu şi Alexandra Cadanţu fiind eliminate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici