Alexandra Dulgheru, în ultimul tur al calificărilor la US Open

Alexandra Dulgheru (141 WTA, cap de serie 30), singura reprezentantă a României care a acces în turul secund al calificărilor pentru US Open 2018, este la o singură victorie distanţă de accederea pe tabloul principal. Ţara noastră ar putea avea, astfel, 7 sportive la startul Marelui Şlem.

189 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, în ultimul tur al calificărilor la US Open

Alexandra Dulgheru, în ultimul tur al calificărilor la US Open

Alexandra Dulgheru şi-a respectat statutul de favorită şi a trecut prompt de turul doi al calificărilor, într-o oră şi 11 minute, învingând-o cu 6-2, 6-3, pe spaniola Paula Badosa Gibert (184 WTA). Finala pentru accederea pe tabloul principal i-o aduce ca adversară Alexandrei pe Ons Jabeur (114 WTA, Tunisia, cap de serie 9 în această fază a competiţiei). Românca are şansa unei revanşe după ce Jabeur a câştigat, în prima jumătate a lunii mai, un meci pe zgură, în optimile unui turneu ITF de la Cagnes-sur-Mer, în Franţa, scor 6-1, 6-2.

Gabi Ruse, Irina Bara şi Jaqueline Cristian au părăsit calificările în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici