Alexandra Dulgheru şi Jaqueline Cristian, eliminate în sferturile turneului de simplu de la Burnie

Jucătoarele române Alexandra Dulgheru, locul 176 WTA, şi Jaqueline Adina Cristian, numărul 223 mondial, au fost eliminate, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Burnie (Australia), cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

120 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru şi Jaqueline Cristian, eliminate în sferturile turneului de simplu de la Burnie

Alexandra Dulgheru şi Jaqueline Cristian, eliminate în sferturile turneului de simplu de la Burnie

Dulgheru, cap de serie numărul 6, a pierdut, cu scorul de 6-3, 6-3, într-o oră şi 29 de minute de joc, în faţa principalei favorite a competiţiei, elveţianca Viktorija Golubic, locul 109 WTA.

La rândul său, Jaqueline Cristian a fost învinsă de australianca Zoe Hives, locul 303 WTA, cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 28 de minute.

În semifinale, Golubic o va întâlni pe australianca Olivia Rogowska, locul 151 WTA, în timp ce Hives va evolua împotriva ucrainencei Marta Kostyuk, locul 243 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici