Alexe speră ca în câteva zile să se transfere de la Dinamo: "În Anglia şi în Italia mă văd cel mai bine"

Atacantul dinamovist Marius Alexe spune că, după un sezon foarte bun în care a marcat 15 goluri pentru echipa "alb-roşie", speră ca în câteva zile să se rezolve transferul său la o formaţie din Anglia sau Italia, campionate care îl atrag foarte mult.

99 afișări
Imaginea articolului Alexe speră ca în câteva zile să se transfere de la Dinamo: "În Anglia şi în Italia mă văd cel mai bine"

Marius Alexe (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Este clar că a fost cel mai bun sezon al meu ca şi goluri marcate şi ca şi constanţă în meciuri. Am marcat 15 goluri în campionat, două în Cupă, contra echipelor bune. Este îmbucurător pentru mine şi asta mă face să mă gândesc la mai mult. Sunt multe campionate care îmi plac, însă în Anglia şi în Italia mă văd cel mai bine. M-am gândit mult că ar fi momentul să fac acest pas, pentru că nu mai sunt un jucător tânăr, asta-i clar şi cred că în momentul de faţă sunt pregătit. Am jucat deja cinci sezoane la Dinamo, am încă nouă la echipele de juniori şi la echipa a doua şi cred că şi eu am nevoie de o schimbare şi sper să fiu înţeles de toată lumea. Sper ca în următoarele zile să se rezolve ceva. Nu ştiu dacă există oferte, concret nu ştiu dacă este ceva, însă ştiu că sunt discuţii şi de asta sper ca şi conducerea să-mi dea drumul, să fiu înţeles, pentru că este momentul meu", a afirmat atacantul dinamovist, informează digisport.ro.

Marius Alexe, 23 de ani, exclude varianta unui transfer la o echipă din campionatul intern: "Da, normal, în campionatul României Dinamo este clubul meu, unde am crescut, unde o să am tot timpul sufletul", a mai spus jucătorul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici