Alina Dumitru: Sunt campioană olimpică şi aşteptările sunt mari. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni

Alina Dumitru, campioană olimpică en-titre la judo, la categoria 48 de kilograme, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că aşteptările sunt mari în ceea ce o priveşte, dar speră să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra şi să nu dezamăgească pe nimeni.

108 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru: Sunt campioană olimpică şi aşteptările sunt mari. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni

Alina Dumitru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Presiune este pe mine pentru că sunt campioană olimpică şi aşteptările sunt mari. Toată lumea se gândeşte că mă voi întoarce de la Londra cu o medalie şi sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Şi eu îmi doresc foarte mult o medalie", a spus Alina Dumitru înaintea plecării spre Londra.

Sportiva legitimată la CSA Steaua speră ca munca depusă în perioada de pregătire să dea rezultate la Londra. "A trecut timpul prea repede, nu îmi vine să cred că acum patru ani veneam de la Beijing, iar acum merg la Londra. Într-adevăr trece repede timpul. Am muncit mult, am avut o pregătire foarte grea la Poiana Braşov şi apoi la Cluj şi sper să se vadă asta", a adăugat Alina Dumitru.

Loturile României de judo, scrimă şi polo au plecat, miercuri, spre Londra, unde în perioada 27 iulie - 12 august vor participa la cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici