All Star Game la baschet masculin va avea loc la Craiova

All Star Game la baschet masculin - Meciul Stelelor - va avea loc în 2013 la Craiova, data programată fiind 18 martie.

309 afișări
Imaginea articolului All Star Game la baschet masculin va avea loc la Craiova

All Star Game la baschet masculin va avea loc la Craiova (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Noua sală craioveană, cu o capacitate de 4000 de locuri, va avea parte astfel de un prim eveniment de interes naţional.

Anunţul a fost făcut vineri, chiar la Craiova, de secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală şi managerul FR Baschet, Horia Păun, după încheierea discuţiilor cu autorităţile locale, în cadrul unei conferinţe de presă.

All Star Game va avea loc în 18 martie, iar în cel mai scurt timp, FR Baschet va anunţa procedurile de votare ale jucătorilor şi antrenorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici