Ambrosini pleacă de la AC Milan după 18 sezoane: "Regret, dar la final vârsta a contat"

Mijlocaşul Massimo Ambrosini, în vârstă de 36 de ani, care juca la AC Milan din 1995, va părăsi clubul, după ce contractul său nu a fost prelungit, a anunţat gruparea milaneză.

242 afișări
Imaginea articolului Ambrosini pleacă de la AC Milan după 18 sezoane: "Regret, dar la final vârsta a contat"

Massino Ambrosini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu AC Milan, Ambrosini a câştigat de patru ori campionatul Italiei, o dată Cupa Italiei, de două ori Supercupa Italiei, de două ori Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei şi o dată Campionatul Mondial al Cluburilor. El jucat 489 de meciuri pentru AC Milan şi a marcat 36 de goluri.

"Regret că ne despărţim de Ambro, este o decizie foarte grea. Şi Ambro este trist, dar la final vârsta a contat mai mult ca motivele emoţionale. Ambrosini a fost un mare fotbalist al Milanului. Cred că este un record că a câştigat patru titluri cu patru antrenori diferiţi: în 1995 cu Fabio Capello, în 1999 cu Alberto Zaccheroni, în 2004 cu Carlo Ancelotti, iar în 2011 cu Massimiliano Allegri", a declarat, pentru acmilan.com, administratorul delegat, Adriano Galliani.

Conform presei italiene, Ambrosini ar urma să semneze în zilele următoare cu West Ham United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici