Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Rio de Janeiro

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 202 WTA, s-a calificat, duminică, pe tabloul principal al turneului de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

93 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Rio de Janeiro

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto)

Bogdan a învins-o, în ultimul tur al calificărilor, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1, după două ore şi un minut, pe Ysaline Bonaventure (Belgia), poziţia 203 în ierarhia mondială.

Pentru calificarea pe tabloul principal de la Rio de Janeiro, Ana Bogdan va primi 19 puncte WTA şi un cec în valoare de 2.100 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici