Ancelotti: Cristiano Ronaldo nu va juca în finala Cupei Spaniei

Antrenorul italian al echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Cristiano Ronaldo nu va juca în meciul cu FC Barcelona din finala Cupei Spaniei, el nefiind refăcut complet după accidentarea la coapsă.

214 afișări
Imaginea articolului Ancelotti: Cristiano Ronaldo nu va juca în finala Cupei Spaniei

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cristiano Ronaldo nu este disponibil pentru finala Cupei Spaniei. Nu vrem să rişte, deoarece ne aşteaptă meciuri grele în acest final de sezon. Ne lipsesc mai mulţi jucători, nu numai Ronaldo, dar am încredere că jucătorii care vor intra pe teren îşi vor face bine treaba", a spus Ancelotti.

Finala Cupei Spaniei, dintre echipele Real Madrid şi FC Barcelona, se va disputa miercuri, la Valencia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici