Ancelotti va pleca de la PSG la finalul sezonului. Tehnicianul italian a cerut să plece la Real Madrid

Carlo Ancelotti, dorit de Real Madrid, va părăsi postul de antrenor al formaţiei Paris Saint-Germain la finalul sezonului, a anunţat, duminică, postul de televiziune BeInsport, condus de preşedintele clubului parizian, Nasser al-Khelaïfi.

171 afișări
Imaginea articolului Ancelotti va pleca de la PSG la finalul sezonului. Tehnicianul italian a cerut să plece la Real Madrid

Carlo Leonardo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După reuniunea cu Nasser al-Khelaïfi şi Leonardo, Carlo Ancelotti nu va mai antrena Paris Saint-Germain în sezonul viitor", anunţă canalul citat.

Sâmbătă, tehnicianul italian afirmase că va trebui să se întâlnească "în zilele următoare" cu preşedintele Al-Khelaifi pentru a discuta despre viitor.

Carlo Ancelotti mai are contract cu Paris Saint-Germain până în 2014.

Directorul sportiv al PSG, Leonardo, a declarat, duminică, pentru AFP, că antrenorul Carlo Ancelotti a "cerut să plece la Real Madrid", dar gruparea pariziană vrea să-l păstreze în funcţie.

"Carlo a cerut să plece la Real Madrid. Noi vrem să-l păstrăm. Mai are un an de contract cu noi. Nicio decizie nu a fost luată", a declarat Leonardo.

O întâlnire este prevăzută astăzi între preşedintele PSG Nasser El-Khelaïfi, Ancelotti şi Leonardo.

De mai multe săptămâni, tehnicianul italian este dorit de Real Madrid, care se va despărţi, cel mai probabil, de Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici