Andone: Echipa naţională are nevoie de Rădoi

Antrenorul dinamovist Ioan Andone consideră că echipa naţinală are nevoie de mijlocaşul Mirel Rădoi, precizând că nu crede că acesta ar putea reveni asurpa deciziei de a renunţa la convocările selecţionerului Răzvan Lucescu.

7 afișări
Imaginea articolului Andone: Echipa naţională are nevoie de Rădoi

Andone: Echipa naţională are nevoie de Rădoi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E un jucător de caracter, echipa naţională are nevoie de Mirel Rădoi, e păcat că a luat decizia asta. Şi cum e el încăpăţânat, nu cred că mai revine. Am vorbit cu el mai mult când am antrenat în Arabia. E un jucător excepţional. De ce a luat decizia asta, numai el ştie. A avut o zi mai proastă cu Franţa, dar nu a scăzut în calitatea jocului, ai nevoie de el. E şi o perioadă grea pentru echipa naţională şi presiunea e pe jucătorii mai în vârstă. E păcat. E unul din liderii din Arabia Suadită, face cinste fotbalului românesc. Mă sună şi acum fostul preşedinte unde am antrenat să mă întrebe dacă nu-i găsesc un jucător ca Rădoi. Nu contează banii", a spus, vineri, Andone, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul Mirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la prima reprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, pierdut cu scorul 0-2, în preliminariile Euro-2012.

Rădoi a fost nemulţumit şi de o declaraţie a directorului FRF, Ionuţ Lupescu, care afirmase că jucătorul formaţiei Al Hilal şi mijlocaşul Răzvan Cociş au evoluţii în scădere deoarece joacă într-un campionat slab, cel din Arabia Saudită.

Rădoi, 29 de ani, are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici