Andone: Mă bucur că am marcat, dar sunt dezamăgit că nu am câştigat

Atacantul Florin Andone a declarat, vineri, după ce a marcat golul echipei Cordoba în meciul cu Eibar, scor 1-1, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, că se bucură pentru reuşita sa, însă este dezamăgit că echipa sa nu a reuşit să câştige.

86 afișări
Imaginea articolului Andone: Mă bucur că am marcat, dar sunt dezamăgit că nu am câştigat

Andone: Mă bucur că am marcat, dar sunt dezamăgit că nu am câştigat (Imagine: captura video YouTube)

"Sunt puţin dezamăgit, echipa a făcut treabă bună, mai ales în prima repriză şi este păcat că nu am câştigat. Însă important este că acumulăm puncte şi cred că se vede că de fiecare dată jucăm tot mai bine. Mă bucur că am marcat, dar eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, mi-ar fi plăcut să nu marchez şi echipa să câştige. Sunt mulţumit că am încrederea antrenorului şi sper să joc cât mai mult", a declarat Andone.

Atacantul Florin Andone a marcat golul echipei Cordoba în meciul cu Eibar, scor 1-1, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, reuşita românului din secunda 10 fiind cea mai rapidă din actuala ediţie a Primerei Division.

Andone, care a fost evoluat până în minutul 82, a marcat în secunda zece, iar potrivit cotidianului As acesta este mai rapid gol înscris în acest sezon în campionatul Spaniei şi al patrulea în clasamentul all-time.

Pentru Eibar a înscris Arruabarrena, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici