Andone: Un egal ar fi fost mai echitabil

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Astra, scor 2-1, că s-ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, care în opinia sa ar fi fost mai echitabil.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Un egal ar fi fost mai echitabil

Andone: Un egal ar fi fost mai echitabil (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eram mulţumit şi cu un egal, care cred că ar fi fost mai echitabil. Am avut şansă şi pe final am învins. Astra este o echipă nouă, pe care nu o ştiam şi poate de aceea meciul a fost mai greu. Noi avem drumul nostru care este unul dificil şi plin de probleme, mai ales în apărare. Dacă mai erau 2-3 săptămâni de pregătire era altceva. Însă trebuie să punem lucrurile la punct din mers. Dacă nu aveam pregătire fizică, nu aveam nicio şansă astăzi. Din minutul 60 am stăpânit destul de clar jocul. În privinţa jucătorilor pe care i-am utilizat, aceasta este alegerea mea. Echipa trebuie să joace cu sau fără N'Doye sau oricare alt fotbalist", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat că Adrian Cristea, autorul golului victoriei, are valoare pentru orice echipă mare din Europa.

"Astăzi mi-au plăcut Pulhac, Torje, care au jucat foarte bine, iar Adrian Cristea a făcut diferenţa. Este un jucător care trebuie să confirme şi să arate că are valoare. Îl cunosc bine, deoarece eu l-am adus la Dinamo. Am o înţelegere cu el, iar la anul o să mă duc eu la conducere şi o să le cer să-i dea drumul să joace la altă echipă. Are valoare şi poate juca la orice echipă mare din Europa", a afirmat antrenorul dinamovist.

Andone consideră că meciul cu Astra a fost un pas înainte faţă de alte partide, chiar dacă Dinamo a învins cu şansă. "Când antrenam Petrolul am avut 5-6 meciuri pe care le-am pierdut după minutul 85. Astra va pune mari probleme pe teren propriu", a adăugat el.

Ioan Andone a declarat că Dinamo are probleme în ceea ce priveşte defensiva, înaintea meciului de joi cu Hajduk Split, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa: "Referitor la jocul de joi ne rămân aceleaşi probleme în defensivă, unde am doar trei fundaşi centrali deoarece Moţi este suspendat, iar Diabate nu a jucat deloc până acum".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din prima etapă a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Lukacs, în minutul 34, dinamoviştii înscriind prin N'Doye '78 din penalti şi Adrian Cristea '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici