Andreea Prisăcariu se declară fan împătimit al lui Novak Djokovic

Jucătoarea română de tenis Andreea Prisăcariu, în vârstă de 22 de ani, a recunoscut într-un interviu acordat presei sârbe că Roger Federer şi Rafael Nadal sunt adevărate legende ale jocului, dar a adăugat că Novak Djokovic este cel care va fi întotdeauna numărul 1 pentru ea.

247 afișări
Imaginea articolului Andreea Prisăcariu se declară fan împătimit al lui Novak Djokovic

Andreea Prisăcariu se declară fan împătimit al lui Novak Djokovic

Prisăcariu, aflată pe locul 310 în clasament, joacă în principal în competiţiile de nivel Challenger sau ITF, spune că Djokovic a fost întotdeauna o mare sursă de inspiraţie pentru ea.

"Am spus-o de multe ori, îl iubesc pe Novak Djokovic din toată inima. El mă inspiră în fiecare zi. El este campionul meu, numărul unu. Am crescut urmărindu-l. El este o legendă vie. Nu am cuvinte pentru a-l descrie, în afară de a spune că îl iubesc şi că este cel mai bun.

În sportul nostru, mai sunt şi Rafael Nadal şi Roger Federer care sunt campioni şi legende, dar pentru mine Novak este înaintea tuturor datorită modului în care distrează şi se conectează cu publicul. Este ceva unic pentru mine şi va avea mereu susţinerea mea, chiar dacă nu mă ştie sau nu mă cunoaşte", a declarat Prisăcariu pentru Novosti.rs.

Bătută la „piele” de Swiatek

Prisăcariu îl admiră pe Djokovic, dar şi pe alţi sportivi sârbi. În copilărie, Prisăcariu i-a admirat şi pe Viktor Troicki, Janko Tipsarevic şi Ana Ivanovic. Toţi cei trei jucători menţionaţi mai sus s-au retras acum, dar Prisăcariu încă îşi aminteşte bine de ei şi de perioada în care se bucura să îi privească jucând.

„Îl iubesc pe Viktor Troicki, a fost un jucător extraordinar. Mă bucur că a devenit antrenor, am auzit multe lucruri frumoase despre el. Îl apreciez şi pe Tipsarevic, o iubim cu toţii pe Ana Ivanovic, bineînţeles. A fost numărul 1, o adevărată campioană.

Întotdeauna mi-a plăcut jocul ei", a adăugat Prisăcariu.

În acest an, Prisăcariu a avut şansa de a juca cu Iga Swiatek, cea mai bine clasată, la Billie Jean King Cup. Swiatek i-a administrat lui Prisacariu un 6-0, 6-0, şi chiar dacă românca nu a avut nicio şansă în faţa polonezei, ea a fost fericită că a avut şansa de a juca împotriva unui nume atât de mare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici