Andrei Cristea: Dinamo mi-a relansat cariera într-un moment dificil

Atacantul Andrei Cristea, transferat la Karlsruher SC, a declarat, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că nu va uita faptul că la Dinamo a avut prilejul să-şi relanseze cariera "într-un moment extrem de dificil".

45 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea: Dinamo mi-a relansat cariera într-un moment dificil

Andrei Cristea: Dinamo mi-a relansat cariera într-un moment dificil (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu voi uita niciodată că Dinamo mi-a relansat cariera într-un moment extrem de dificil. Mi-am dorit foarte mult să câştig un trofeu cu Dinamo, însă am obţinut doar titlul de golgheter, sezonul trecut. M-am simţit extraordinar la Dinamo din toate punctele de vedere. Dinamo este un club profesionist şi nu am ce să le reproşez jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor şi suporterilor, pe care i-am simţit întotdeauna foarte aproape. Îmi pare rău, repet, că nu am câştigat un trofeu cu Dinamo", a spus Andrei Cristea.

FC Dinamo şi clubul german Karlsruher SC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare va beneficia de un procent de 25 la sută dintr-un transfer ulterior al lui Andrei Cristea.

Transferat în 2008, Andrei Cristea a jucat pentru Dinamo în 48 de jocuri şi a marcat 22 goluri, obţinând titlul de golgheter al sezonului trecut în Liga I, cu 16 reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici