Andrei Prepeliţă: În proporţie de 99 la sută voi pleca de la Steaua

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Andrei Prepeliţă, a declarat, duminică seară, după câştigarea Cupei României, că în proporţie de 99 la sută va pleca de la formaţia "roş-albastră".

324 afișări
Imaginea articolului Andrei Prepeliţă: În proporţie de 99 la sută voi pleca de la Steaua

Andrei Prepeliţă: În proporţie de 99 la sută voi pleca de la Steaua

"Ne-a fost greu pentru că am jucat în toate competiţiile şi s-au acumulat oboseală şi accidentări. În plus, am avut o echipă, Târgu Mureş, care a câştigat mult teren în retur, dar e foarte bine că am câştigat campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii. În proporţie de 99 la sută, meciul cu Botoşani a fost ultimul pentru mine la Steaua. A fost o perioadă frumoasă, cu multe trofee câştigate şi sper ca Steaua să o ţină tot aşa. Am mai multe oferte, dar nu m-am hotărât, urmează perioada de mercato, poate după meciul naţionalei voi şti. Voi analiza ofertele şi voi vedea ce e mai bine pentru mine. Gâlcă a făcut faţă presiunii, a câştigat trei trofee într-un an şi îi mulţumim pentru tot. Sper să meargă undeva unde îi va fi bine. Lui Mirel Rădoi îi urez să facă tripla la anul", a spus Prepeliţă.

Fundaşul Fernando Varela a afirmat că cine este bun pleacă de la Steaua. "Sunt foarte fericit. Pentru asta muncim, să câştigăm. Cred că a fost cel mai fericit sezon pentru toţi. Atmosfera a fost fantastică în seara asta. Pentru noi e o motivaţie în plus să vină suporterii. Cred că datorită lor am reuşit azi 3-0 şi un joc foarte bun. Este o bucurie foarte mare. Îmi pare rău că a plecat Gâlcă, a fost un sezon reuşit pentru el deşi a fost criticat. Mi-ar fi plăcut să rămână Reghecampf, mi-ar fi plăcut să rămână şi Gâlcă, dar aici, la Steaua, care e bun pleacă. Acum vine Rădoi şi cred că va avea şi el rezultate bune. Ştiu că a fost un jucător bun, dar nu l-am cunoscut personal", a precizat Varela.

Internaţionalul din Insulele Capului Verde consideră că nu valorează zece milioane de euro, atât cât cere Gigi Becali pentru cedarea sa: "Din câte ştiu nu am nicio ofertă. Cred că rămân, mai am doi ani de contract. Mă bucur că se cere zece milioane pe mine, dar ca să fiu corect cred că e foarte mult. Toată lumea ştie că nu mai sunt foarte mulţi bani în fotbal, dar Gigi Becali ştie cât să ceară".

Jucătorii stelişti au ieşit de la vestiare cu tricouri portocalii cu cărţi de joc pe care era cele trei trofee câştigate în acest sezon, campionatul - Cupa României - Cupa Ligii.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 şi '53 şi Raul Rusescu '48.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici