Andy Murray a devenit ambasador al World Wildlife Fund

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul 6 mondial, a devenit, joi, ambasador al World Wildlife Fund (WWF), organizaţie care derulează proiecte pentru conservarea naturii.

66 afișări
Imaginea articolului Andy Murray a devenit ambasador al World Wildlife Fund

Andy Murray a devenit ambasador al World Wildlife Fund (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Murray este implicat într-o campanie împotriva braconajului şi comerţului ilegal cu animale din Nepal pe cale de dispariţie. Campania include un program de dresare a câinilor în scopul depistării oricărei activităţi de braconaj în parcul naţional Chitwan.

În Nepal se află în pericol de dispariţie din cauza braconajului mai multe specii, între care se numără tigrii, rinocerii şi elefanţii.

Ca mulţumire pentru implicarea lui Andy Murray în activităţile WWF, organizaţia a anunţat că unul dintre câinii din programul de dresaj va primi numele tenismanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici