Andy Murray reuşeşte a 500-a victorie din carieră pe suprafaţă hard

  • Britanicul Andy Murray, de trei ori campion de Grand Slam, a obţinut a 500-a victorie a carierei pe suprafaţă hard.
  • El l-a învins pe canadianul Denis Shapovalov cu 4-6, 7-6 (5), 6-3, luni, în primul tur al Dubai Duty Free Tennis Championships.
  • Britanicul a lăsat de înţeles că se va retrage curând.
88 afișări
Imaginea articolului Andy Murray reuşeşte a 500-a victorie din carieră pe suprafaţă hard

Andy Murray reuşeşte a 500-a victorie din carieră pe suprafaţă hard

Murray - care s-a alăturat lui Roger Federer, Novak Djokovic, Andre Agassi şi Rafael Nadal în „clubul 500” - a declarat într-un interviu de după meci că "probabil nu mai are prea mult timp la dispoziţie, dar voi face tot ce pot în aceste ultime luni", o posibilă aluzie la faptul că jucătorul de 36 de ani se gândeşte să se retragă.

Rusul Andrey Rublev, cap de serie numărul 2, a trecut cu 6-7 (4), 6-2, 6-4 de chinezul Zhizhen Zhang, în timp ce polonezul Hubert Hurkacz, al treilea favorit, a trecut cu 7-6 (5), 6-7 (4), 7-6 (6) de germanul Jan-Lennard Struff.

De asemenea, Alexander Bublik, cap de serie numărul 7, a avut nevoie de trei seturi pentru a-l învinge pe cehul Tomas Machac, venit din calificări, cu 2-6, 6-3, 7-6 (5), iar olandezul Botic van de Zandschulp l-a învins pe francezul Adrian Mannarino, al şaselea favorit, cu 7-6 (3), 7-5.

Americanul Sebastian Korda l-a eliminat pe rusul Pavel Kotov cu 6-0, 6-2 în 54 de minute, iar olandezul Tallon Griekspoor conducea cu 7-5, 2-0 când adversarul iordanian Abdullah Shelbayh s-a retras.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
murray,
dubai,
record

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici