Andy Murray şi Tomas Berdych, în semifinale la Miami Open

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, numărul 4 mondial, şi cehul Tomas Berdych, al nouălea favorit, se vor întâlni întâlni în semifinale la Miami Open, turneu cu premii totale de 5.381.235 de dolari.

207 afișări
Imaginea articolului Andy Murray şi Tomas Berdych, în semifinale la Miami Open

Andy Murray şi Tomas Berdych, în semifinale la Miami Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tomas Berdych l-a învins în sferturi pe argentinianul Juan Monaco, scor 6-3, 6-4, iar Murray a trecut de austriacul Dominic Thiem, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Murray şi Berdych s-au întâlnit de 11 ori până acum, iar cehul s-a impus de şase ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici