Andy Murray, victoria cu numărul 500 în circuitul ATP

Tenismenul britanic Andy Murray, numărul 4 mondial, a obţinut victoria sa cu numărul 500 în circuitul ATP, după ce l-a învins, marţi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe sud-africanul Kevin Anderson, locul 17 mondial, în optimile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Miami.

99 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, victoria cu numărul 500 în circuitul ATP

Andy Murray, victoria cu numărul 500 în circuitul ATP (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Murray, în vârstă de 27 de ani, este primul britanic care atinge această cifră, al nouălea jucător în activitate şi al 46-lea în Era Open cu cel puţin 500 de succese.

Dintre tenismenii aflaţi încă în activitate, Roger Federer, locul 2 ATP, are cele mai multe victorii, 1.012, urmat de Rafel Nadal, locul 3 ATP, cu 721, de Novak Djokovici, locul 1 ATP, cu 625 de meciuri câştigate, şi de David Ferrer, cu 623.

Tot marţi, jucătorul sârb a obţinut cu dificultate a 625-a victorie, fiind nevoit să întoarcă un meci în care era condus cu 7-6 (3) şi 4-2, de ucraineanul Alexander Dolgopolov, locul 65 ATP. Djokovici s-a impus cu 7-5 şi 6-0 în ultimele două seturi şi a acces şi el în sfertuile de finală ale Miami Open.

Murray va juca în sferturi cu austriacul Dominic Thiem, locul 52 ATP, iar Djokovici, deţinătorul titlului, cu spaniolul David Ferrer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici